dimecres, 27 d’agost del 2008

Ni gota ni gota


Sembla que amb motiu de la FM08 de Granollers, ha sorgit una plataforma -a la que m'adhereixo plenament-, que pretén remoure una mica les consciències ecològiques d'una ciutat que viu la seva setmana més important -o la única setmana important de la ciutat-.

L'objectiu del col.lectiu: promoure una reflexió sobre l'ús que es fa de l'aigua durant la festa, tenint en compte els recursos hídrics del païs.

Més informació a : gotesunides.blogspot.com

De moment, la polèmica està servida: alguns dels visitants del blog acusen els autors de la plataforma de tenir afany de protagonisme, de cumbes, de voler atacar a la colla blanca, boicotejadors,...

No crec que sigui l'objectiu que es persegueix. Des del meu punt de vista, simplement es pretén provocar una mica de reflexió, que la gent es pari a pensar en algun moment per què hi ha aquest col.lectiu, per què s'ha fet el bloc, i que no s'oblidi que l'aigua és un bé escàs, ara que els embassaments no estàn en situació crítica, i per tant, no se'n parla cada dia a les notícies, que sembla que és l'única manera efectiva de generar algun tipus de reflexió.

I per últim... en cas de sequera...s'haurien fet els mateixos actes per festa major? se'n hauria anul.lat algun?