dijous, 19 de març del 2009

8 - 16 - 24

És curiós com amb una cosa tan simple com un antibiòtic et divideix el dia. Abans d'anar a dormir, te'n prens un; quan et lleves te'n prens un altre...i en tot el dia que estem desperts...només te'n prens un. Curiós. Deu ser veritat allò que diuen els anuncis de matalassos que passem un terç de la vida dormint. Potser és questió d'aprofitar els altres dos terços fent coses que valguin la pena, no?

A què vé això de l'antibiòtic? doncs a unes angines que m'han tingut tota la setmana tancadet a casa, amb una escalforeta interior que m'han convertit en estufa humana, un coll fet de punxes per tot arreu, una pell al·lèrgica a qualsevol tipus de contacte, i una son digna d'una marmota, que em desorientava més del que estic habitualment.

Però mica en mica, i gràcies als amics que he fet aquesta setmana (ja us els presentaré; no sé d'on són, però ténen noms molt curiosos: Amoxicilina, ibuprofè i paracetamol), la cosa ja té millor pinta, i suposo que en breu ja estarem a tope.

Adjuntaria una foto que he vist per internet d'unes angines, però la veritat és que no són massa estètiques, o sigui que res...que no hi ha foto.