divendres, 18 de juliol del 2008

i els Garandells diuen....


Enric, no pateixis que fer 30 anys no és tan greu, la prova la tens amb nosaltres, estem estupendus!!! De tota manera, aquí tens alguns consells i afirmacions (els més grans de 30 t'ho podran reconfirmar):


1- No és cert que no tinguem tantes ganes de sortir de festa, la veritat és que tens més ganes de retirar d'hora perquè prefereixes muntar-te la festa a casa fins a la matinada jugant al dau de les postures.

2- Ja no vas a córrer ni al gimnàs per plaer, hi vas per necessitat. No t'enganyis.

3- Descobreixes que potser sí que les canes te les has d'enfosquir.

4- Arribes a la mateixa conclusió a la que ja han arribat els pares: que els mobles d'Ikea són una merda perquè te'ls has de muntar i prefereixes gastar-te una mica més i que t'ho instal·lin tot.

5- Els teus amics de generació ja han sigut pares.

6- Recordes els campaments d'estiu amb molta nostàlgia però per res del món t'aniries a passar 10 dies amb 30 brètols dormint a terra i de qualsevol manera. Mínim amb comanche.

7- Comences a notar que l'amor cap als pares i sogres és proporcional als tuppers que t'emportes de premi després del 'fabulós i entretingut' dinar familiar de CADA diumenge.

8- Se t'aixeca igual (confirmat pels dos membres de la família Garandell). O més! afegeix el membre masculí de la família, mentre que el femení prefereix no comentar res.

9- De mica en mica et fa més mandra anar al mercat cada dissabte, aquell bucòlic ritual d'omplir el cistell de productes naturals i frescos i saludar totes les pageses de la comarca. Un amic et passa l'adreça del capraboacasa i descobreixes que les pomes tenen el mateix gust i s'acaben fent malbé igual a la nevera.i

10- Et mires al mirall i penses, però si estic igual que quan en tenia 20!


A, i mirant enrere, t'adones que no has crescut sol, que amb tu ho han fet els teus amics, amb qui has conviscut mil i una històries que mai apareixeran en un bloc però que seran el que us uniran sempre.


Moltes felicitats!


Cristina i Oriol.